Vi er et digitalbyrå med dype røtter i kommunikasjon. Dette har du bruk for. For uansett om du selger ideer, medlemskap eller paraplyer, så må du kommunisere noe til noen.

Våre erfarne konsulenter benytter velprøvde metoder og har mer enn 300 kundecaser i bagasjen. De hjelper deg å fokusere på dine sentrale forretningsmål, kunder og målgrupper. Vi avslører hva du skal si til hvem, hvor og når. Deretter måler vi effekten og justerer deretter.

Analyser

Vi starter gjerne med å skape innsikt. Her analyserer vi tallene dine (vi elsker tall) og snakker med kundene/innbyggerne/medlemmene (vi elsker mennesker) dine for å selv forstå – og for å få deg til å forstå enda bedre.

Vi ser på din SEO, din SEM og ditt resultat. Vi er tilhengere av datadrevne beslutninger, og ja, her liker vi å utfordre.

Planer

Vi legger en plan for å brette ut din historie. Det kan være i form av en skikkelig strategi, eller “bare” et sylskarpt konsept. Det handler om å få dine brukere til å elske å gjøre det du vil de skal gjøre. Sammen blir vi skikkelig fokuserte på det vi skal gjøre, hvorfor og hvordan.

Vi jobber med Business Model Canvas, Value Proposition, Pretotyping og målbare KPIer.

Vi involverer også vår teknologiske kompetanse ettersom budskap, kanaler og teknologi går hånd i hånd i vår verden.

Design

Design er en viktig faktor for å få brukeren til å gjøre som vi vil. Design skal gi oversikt, støtte brukerreiser og informasjonsflyt. Derfor er designet hovedsakelig brukeropplevelse/User Experience/UX.

Det grafiske designet pakker den effektive brukeropplevelsen pent inn og er en estetisk nytelse. Vi kan også nørde helt ut, som f.eks. på Glyptoteket.dk

CMS

Vanligvis utvikler vi en eller flere digitale løsninger for kundene våre, ofte med et CMS.

Våre mer enn 40 profesjonelle utviklere har bygget landets største CMS-installasjon (DR.dk) i Drupal, og hundrevis av små og mellomstore nettsteder i Drupal, WordPress, Typo3 og Neos.

Vi jobber med Pattern Lab og InVision slik at du kan se hele fronten i virksomhet før vi begynner å kode funksjonaliteten.

Når standard CMS ikke er nok bygger vi skreddersydde applikasjoner for både mobiler, nettbrett og datamaskiner.

Kontinuerlig optimering

Digitale løsninger blir aldri ferdige ettersom både teknologien og dine kunder/borgere/medlemmer stadig utvikler seg.

Løsningen skal ivaretas, KPIer skal måles og din SEO, SEM, nyhetsbrev og Marketing Automation skal overvåkes og justeres.

Dette hjelper vi deg selvsagt med.